in

OTKRIVEN STRAŠAN DETALJ IZ ŽIVOTA NEDE UKRADEN “Hteo je da me UDARI” Proživela je PRAVU DRAMU I TORTURU! Bila ŽRTVA

Foto: Youtube printscreen

Neda Ukraden progovorila je o nepoznatim detaljima iz emotivne veze u kojoj je bila potencijalna žrtva nasilja. Pevačica je gostujući u jednoj emisiji istakla da je jedan od partnera pokušao da je udari, ali da nije želela da trpi psihičku, a kamoli fizičku torturu.

– Bilo je pokušaja, do duše pravdalo se to većom količinom alkohola. A šta ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita sujeta. On se čovek osetio ugroženim, mislio da ja njega pravim budalom, da ga varam ili da nekog drugog gledam – ispričala je Neda za “Grandonline”.

Neda Ukraden
foto: Aleksandra Čolić

Ona je rekla da pravdanje partneru nikada ne može i ne treba da bude opcija i da upravo to vodi ka samom kraju.

-To “majke mi, nije istina” i slično, ma, nikad u životu! Kad jednom počnete da se izvinjavate i da ubeđujete nekog gotovo, kraj samopouzdanja, kraj srećnog života. Vi ćete biti stalno krivi, osetićete grižu savest što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma, dajte molim vas! Još sad treba da se pravdam što mi je neko pomogao, kad sam došla i da li me je i ko pogledao – odsečno je rekla u emisiji, a na opasku voditelja da inače privlači poglede i da retko koji muškarac je ne bi pogledao, odgovorila je: – Kad me ne bi gledao, ja bih se uvredila.

Neda Ukraden
foto: Aleksandra Čolić

Podsetimo, Neda je svojevremeno priznala da je bila žrtva ucene i osudila je svaki vid nasilja za koji tvrdi da kreće od vaspitanja i porodice.

– Suštinski problem je u odgoju, u odnosu majke i oca, tu leži tajna i odgovor. Ako vidite oca koji šamara i bije vašu majku, i vi ćete možda isto tako posegnuti za šamarima. Ta slika oca kao uzora će negde biti u podsvesti ili svesti deteta, zato treba voditi računa o tome kako se ponašate prema deci, pa tek onda kako se drugi ljudi ponašaju prema vašem detetu – izjavila je Neda.

Neda Ukraden
foto: Aleksandra Čolić

(Espreso)