in

Otkriven razlog zašto Nikolija krije da je u drugom stanju, zbog jedne stvari je zabrinuta cela porodica!

Po gradskim kuloarima šuška se da je ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović u drugom stanju, međutim, ni ona ni njen partner Relja Popović još uvek se ovim povodom nisu oglašavali u medijima.
Kako piše Svet, Nikolijina trudnoća je rizična pa je upravo to razlog zašto porodica još uvek krije da je u blagoslovenom stanju.

Nikolija zbog rizične trudnoće čak retko izlazi iz stana, a Relja i Vesna preuzeli su na sebe obaveze oko domaćinstva i male Ree.

– To je razlog što javno nistu rekli da čekaju bebu. Nisu to nikakvi strašni problemi, nije ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu trapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno. Vesna je Nikololiji desna ruka, dosta joj je pomogla i do sada u čuvanju Ree, a sada trči oko nje. Vesni je životna želja da ima punu kuću unučića, tako da je presrećna. Dođe da pospremi, skuva, kupi šta treba – ističe izvor, pa dodaje:

– Odu i oni kod nje na Bukulju, pa uživaju u prirodi. Nikolija i Relja su svakako planirali da imaju još dece, ali nisu očekivali da će se trudnoća baš sada desiti. Malo ih je iznenadilo, ali jako su srećni i veruju da će sve biti u najboljem redu. Još uvek ne znaju pol deteta, to im nije ni važno, već samo da ona trudnoću izgura kako treba. Relja je najviše zabrinut, ali Nikolija ga smiruje i govori mu kako se oseća da će sve biti u redu. On je divan muž i potpuno se angažovao oko ćerkice Ree da olakša Nikoliji, ništa mu nije teško – govori izvor za pomenuti list.

Comments

comments