in

Otkrio istinu nakon dosta meseci, pa mu uputio BRUTALNE reči!

Nakon što je Tara Simov posle diskvalifikacije iz Zadruge otvorila dušu i za medije otvoreno govorila o kazni i koliko joj nedostaje rijaliti dečkom Nenad Aleksić Ša, njihov odnos komentarisao je i reper Vuk Mob.

Nekadašnji učesnik Zadruge nikad oštrije nije govorio o njima, a naročito o bivšem cimeru o kojem nema lepo mišljenje.

– Tara nije cvećka. Meni je nje nekako žao, ona ima 20 godina, svi smo mi tada pravili gluposti, samo što nismo bili na nacionalnoj televiziji da to snima. S druge strane, čoveku od 40 godina ne mogu da ne uzmem za zlo koji je pokušao da od mene i Paule napravi nešto kako bi prikrio svoju vezu sa Tarom – započeo je.

foto: RTV Pink printscreen

– Direktno sam rekao Tari na žurci da se spasi. Nenadu sam zamerio to što je udario na pare mog deteta. To je jako ružno, on je opterećen parama. On preti ženi sa kojom je proveo sedam godina tužbom i advokatima ako bude dirala pare sa računa, a ona ima puno pravo, jer je on taj novac stekao u braku – pričao je Vuk.

On se zatim osvrnuo i na reperovu suprugu Ivanu Aleksić.

– Upoznao sam Ivanu jednom prilikom, ona je top devojka, nije materijalista, ima svoj salon, pošteno radi i zarađuje za sebe i svoje radnike. Ša je smeće. Ja da sam prevario ženu posle toliko godina, rekao bih joj da uzme sve. Lik je klasično smeće – zaključio je u emisiji “Pitam za druga”.

(Espreso)