in

OTKRILO SE KO JE PLATIO 20.000e ZA PUŠTANJE AJFONKE IZ PRITVORA? Čak je i ona bila ZAPREPAŠĆENA, ostala van sebe!

Foto: Printscreen Instagram

Da i posle najtežeg perioda dođu bolji dani, dokaz je poznata starleta Tijana Ajfon, koju je novi dečko, poznati srpski tajkun, spasao zatvora i iskeširao 20.000 evra za njenu slobodu, tvrdi Alo!

Bogati biznismen toliko je odlepio za Ajfonkom sa kojom je nekoliko meseci u vezi da nije žalio pare da njegova draga ne provede ni dana u zatvoru nakon što je pre nešto više od pola godine optužena za podvođenje dve srpske državljanke u Bosni.

– Tijana nije tražila ničiju pomoć kada je privedena u Bosni i optužena za podvođenje. Teško je podnela ceo taj period, ali se nije žalila i sama je rešavala svoj problem sa zakonom. Početkom godine je uplovila u vezu sa biznismenom od kog je sve doskora uspešno krila da njena sloboda ima cenu. Tijanu je pre nešto više od dve nedelje odao advokat koji je biznismenu ispričao da starleta ne mora u zatvor ako plati državi 20.000 evra. Biznismen nije gubio vreme, već je taj novac uplatio sledeći dan kao da se radi o 200 dinara – priča izvor, koji tvrdi da je Tijana bila šokirana gestom novog dečka.

zabava, estrada, starleta, Tijana Ajfon
foto: Printscreen

– Budući da poznaje Tijanu, ništa joj nije govorio dok uplata nije legla. Kada je sve završio, izveo ju je na večeru i rekao joj da nema potrebe da strahuje ni od čega jer je rešio njen problem. Posle nekoliko minuta šoka počela je da plače. Nije mogla da veruje da konačno ima muškarca koji je spreman da uradi sve za nju i koji se odrekao desetina hiljada evra samo da se ne bi ni na trenutak odvojio od nje. Uvek je bila ta koja brine o svojim partnerima i bilo joj je teško da shvati da je konačno s nekim ko brine o njoj. Ako se po jutru dan poznaje, taj čovek će biti najveća ljubav koju je do sada imala – kaže izvor, i navodi da je povodom godišnjice rada svog salona Tijana napravila gala proslavu.

– Iako je okupila prijatelje i porodicu da zalije i proslavi godinu dana od otvaranja prestižnog salona i uspešnog biznisa sa kupaćim kostimima, samo njeni najbliži znaju da je glavni razlog to što se oslobodila najveće brige da će završiti u zatvoru. Iako ima još jedno suđenje, čvrsto veruje u svoj advokatski tim i da će sve biti kako treba. Pored toga što je njen dečko platio 20.000 evra, Tijana planira da ispriča svaki detalj iz Bosne, kada je privedena u akciji „Kristal“ i konačno skine ljagu sa svog imena. Čvrsto je rešena da prestane da štiti druge osumnjičene, posle čega će moći na miru da uživa u novoj ljubavi i zaboravi na težak period – zaključuje izvor za Alo!.

( Alo)