in

Otkrila kako su se upoznale

Otkrila kako su se upoznale

Pevačice su u jako dobrim odnosima.

Ceca Ražnatović ima nekoliko prijatelja na estradi, a odnedavno se u medijima pisalo o njenom odnosu sa Darom Bubamarom.

Obe su žarile i palile devedesetih godina, kada su se i upoznale.

Ceca je 1993. godine održala koncert na Tašmajdanu, gde je imala i specijalne goste.

„Mi smo drugarice još iz devedesetih. Dara je bila gost na mom prvom koncertu na Tašu, i od tada datira naše prijateljstvo“, rekla je Ceca za „Ekskluzivno“.

Foto: Printscreen Instagram/darabubamara_official

Njih dve su u poslednje vreme objavile i dva selfija na Instagramu, a podsetimo, zbog ovog prijateljstva, negodovala je Jelena Karleuša, Darina bivša drugarica i Cecina ljuta rivalka.

Dara Bubamara, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović Foto:Antonio Ahel/ATAImages; E-Stock_caslav_vukojicic;

„Mene nijedna koleginica ne može da razočara, jer ne očekujem preterano od njih. Imam puno prijatelja među pevačima. Ima divnih i manje dobrih ljudi. U jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac, Milicom Pavlović. Ako pucate na ovo sa Darom, to je njena stvar, njen izbor, njena odluka, ide njoj na čast i na obraz. Nije me povredilo. To su neke igrice, koje ja manje više… kada učinim jednu dobru stvar, ja je ne činim da bi mi neko uzvratio dobro. Kada bih išla sa tom pretpostavkom da će mi vratiti, jako bih bila razočarana žena. Mene Dara nije razočarala“, izjavila je Jelena nedavno za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Dara Bubamara: Rešila sam da nemam dečka