in

Osećao je MALAKSALOST i znao je da nešto ne valja!

Ognjen Amidžić, Foto: Youtube printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić početkom godine zarazio se korona virusom i proveo sedam dana u bolnici, a nakon dva negativna testa i skenera pluća pušten je kući.

On je nedavno primio kinesku vakcinu, a sad je progovorio o danima provedenim u bolnici, kao i kako je pandemija uticala na njegov život i posao.

Ognjen Amidžić
foto: Youtube printscreen

“Sada sam odlično! Iskren da budem jako sam se pazio tokom celog ovog haosa sa korona virusom, međutim na kraju sam se zarazio. Očigledno je da pravila ne postoje, ali je važno da sam dao sve od sebe i uspešno se štitio sve do trenutka kada je možda i moj imunitet oslabio, pa je virus našao ‘prosto’ za sebe. Verujem da ne postoji čovek koji može da kaže kako pandemija nije uticala na njegov život, ali sam se ja maksimalno trudio da skrenem misli obavezama oko emisije, muzičkog studija i RED televizije. Pre dve nedelje sam boravio u Egiptu sa porodicom gde sam punio baterije za dalje poslovne poduhvate i moram vam priznati da je bilo lepo posle duže vremena promeniti mesto boravka”, rekao je voditelj i otkrio kakve je simptome imao tokom borbe sa koronom.

“Osećao sam malaksalost što nije bilo svakidašnje za mene i znao sam da nešto nije u redu. Odlučio sam da uradim sve potrebne analize. PCR test je pokazao da sam negativan, međutim krvna slika je ukazivala na to da postoji mogućnost da sam zaražen. Lekari su odlučili da uradim skener pluća, što se ispostavilo kao prava odluka. Zahvaljujući stručnom timu KBC ‘Bežanijska kosa’ brzo sam napustio bolnicu i uspešno se vratio u svakodnevne tokove”, ispričao je Ognjen i otkrio kako je proveo bolničke dane.

Ognjen Amidžić
foto: Youtube printscreen

“Nisam. Iskren da budem, skoro sve vreme koje sam proveo u bolnici bio sam u kontaktu sa svojom ekipom saradnika. Nabacivao sam ideje za potencijalne goste, za nove igrice koje im zadajemo u emisiji… A oni su mi sve vreme govorili da malo iskuliram, da ne brinem, te da je najvažnije da se oporavim. Međutim, ja sam radoholik, pa čak i onda kada se dešava nešto sa čim se prvi put suočavam, ne volim da prepuštam olako svoj posao drugima iako znam da će sve biti u redu”, poručio je voditelj i dodao zbog čega se odlučio za kinesku vakcinu:

“Kinesku vakcinu je primila većina ljudi iz mog okruženja, tako da sam i ja odlučio da se vakcinišem istom. Naredne godine možda isprobam neku drugu. Dok u celom svetu vlada pravi rat za vakcine, naši građani mogu da biraju koju će primiti, ali i dalje žive u teorijama zavere, što je meni neshvatljivo”.

(Espreso / Pink.rs)