in

Ona je NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU (FOTO)

Glumica Džodi Komer je najlepša slavna osoba na svetu, pokazali su proračuni britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu. De Silva je do tog zaključka došao koristeći mapiranje lica, veoma popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji. Ta metoda se temelji na “zlatnom preseku“, poznatom i kao “božanski odnos“. 

Pokazalo se da Džodi Komer ima najbolja očitavanja položaja nosa i usana, njen rezultat je čak 98,7%, što je samo 1,3% od savršenog oblika. Džodi je, takođe, imala najbolji rezultat što se širine i dužine nosa tiče, a bila je pri vrhu i po obliku usana i položaju očiju – rekao je De Silva za Sun.

On je dodao da su najslabiji rezultat pokazale njene obrve.

– Imale su samo 88%, što je njen ukupan postotak smanjilo na 94,52% – istakao je De Silva.

Džodi Komer (29) je britanska je glumica koja se proslavila ulogom Vilanele u seriji “Killing Eve“. U proteklih nekoliko godina postala je jedna od najtraženijih novih glumica. Ona je 2019. godine osvojila Emi za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji “Killing Eve”. Iste godine osvojila je i nagradu BAFTA.

Karijeru je započela na BBC Radio 4 zahvaljujući učitelju glume koji je prepoznao njen talenat i poslao je na audiciju. TV karijeru započela je 2008. ulogom u epizodi serije “The Royal Today“. Nakon prve sezone Killing Eve počela je sve više da privlači pažnju javnosti, pa je 2018. proglašena jednom od “najuticajnijih devojaka sveta”, a godinu dana kasnije našla se i na Forbsovoj listi “30 Under 30”. 

De Silva već godinama koristi tu metodu na licima slavnih.

Ove nove tehnike omogućavaju nam da rešimo neke misterije oko toga šta ljude čini fizički lepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata – objasnio je poznati hirurg.

Drugo mesto zauzela je Zendaja koja ima 94,37%, a treće Bela Hadid sa 94,35%, inače žena za koju se ranije tvrdilo da ima najsavršenije lice na svetu. Četvrta je Bijonse sa 92,44%, a peta Ariana Grande sa 91,81%. Kim Kardašijan se sa rezultatom 91,28% našla na osmom mestu. 

BONUS VIDEO: