in

On se uključio UŽIVO u emisiju, pa poslao JASNU poruku!

Foto: Printscreen Instagram

Bojana Rodić i Mirko Šijan ne prestaju da izazivaju pažnju javnosti, a sada je otkriveno i kada će stati na “ludi kamen”.

Mirko i Bojana će, naime, sudbonosno “da” izgovoriti već – na leto.

– Oni će do avgusta napraviti venčanje, a ako se promeni stanje oko korone stanje, onda ćemo praviti svadbu – otkrila je Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska.

– Naravno da ću pevati na svadbi, osim ako ne završim ispod stola negde – dodala je Goca u emisiji “Magazin In”.

Mirko Šijan
foto: Printscreen Instagram

Goca je ovom prilikom otkrila da li je njeno iskustvo takvo da je svekrva za sve kriva.

– Ne. Ja nemam takvo iskustvo. Ja sam imala dve svekrve i obožavala sam ih. I ona mene i ja njih. I ja se trudim da mene snajka voli. Bojana je normalno dete, fino, dobro i ja se nadam da ćemo imati dobar odnos. Kod nas je sve sad med i mleko – rekla je Goca, pa dodala:

– Imala sam dve svekrve, ja sam jedva čekala da ustanem ujutru i kad vidim da je nema da pijemo kafu, a živele smo u istom dvorištu, pričam za Zoranovu mamu, ja sam jedva čekala da ona dođe. Ona se stvarno nikada meni nije mešala ni u šta, šta ću da radim, kako ću, šta ću da obučem. A Vučkovićeva mama, ona kad ja legnem, pošto sam bila u drugom stanju sa Jelenom, legnem da spavam, ona sedne ispred da ne bi neko došao da zvoni da ne probude mene. I onda kaže: “Spava snajka”.

(Espreso / Blic)