in

“On je mizogeno orijentisan, EPILOG ĆE BITI NA SUDU”!

Foto: Nemanja Nikolić, Privatna arhiva

Pre nekoliko dana nastao je pravi rat na društvenim mrežama, mnogo optužbi, teških reči i sukobljavanja između Vojislava Bajića, poznatijeg kao Femy Star i pevača Đorđa Davida. Upravo taj sukob proizašao je zbog Davidovog oštrog komentarisanja takmičarki “Zvezde Granda” akonto njihovog fizičkog izgleda, odevanja i kombinacija. 

U prilog tome, Vojislavu je zasmetao Davidov stav na Tviteru prema ženama, tako da ga je okarakterisao kao mizogeno orijentisanog i na sebi svojsten način odlučio da prekomentariše celokupnu situaciju.

Vojislav Bajić
foto: Tviter

– Đorđe David je mizogeno orijentisan i to permanentno ispoljava kroz javni i medijski život kao i socijalne mreže. Kap koja je prelila čašu je njegov tvit u kome žene koje ga ne podržavaju doslovno naziva ku*vama. Tada sam reagovao i napisao komentar koji je izazvao pravi potres na Tviteru. – tvrdi Vojislav na početku i nastavlja:

– U tom trenutku mi se obratio Đorđe. Metaforično i ironično je želeo da kaže da imam “m*da” jer živim u Nemačkoj. Usledio je niz komentara gde me on poziva da mu se javim kada budem u Beogradu. Svima je jasno da se iza toga krije pretnja i nemoć čoveka koji na silu želi karijeru koju nije imao i nikada je neće imati. Sve je izazvalo ogromnu pažnju. Hijade ljudi je stalo u moju odbranu i stav koji sam izneo. Nakon toga, Đorđe je blokirao sve ljude koji su lajkovi moju objavu na Tviteru kao i one koji su komentarisali. Čovek je bukvalno pola Tvitera blokira. – poručuje Bajić bez dlake na jeziku.

Femy je neko ko je itekako uticajan na društvenim mrežama, gde ga i prati i komentariše ogromna masa ljudi, a isto tako važi za osobu koja bez premca kaže ono što misli i uvek mu ide za rukom da napravi opšti haos. 

Vojislav Bajić
foto: Instagram

Usled svega ovoga, Vojislav je odlučio da sutra dođe u srpsku prestonicu i da već reaguje povodom sukoba, s obzirom da se zbog svega što se izdešavalo oseća ugroženim. Navodi da će obaviti razgovor sa advokatom i ukoliko bude imalo elemenata za tužbu, to će i učiniti.

– Sutra stižem u Beograd i obaviću razgovor sa advokatom. Ukoliko ima elemanata za tužbu neću čekati ni sekundu, jer nakon njegovih komentara zaista smatram da mi je bezbednost u Beogradu ugrožena. – rekao je za Espreso.

* Hoćeš li se ipak javiti Đorđu Davidu i pokušati da rešite sve nesuglasice?

– Đorđa smatram ženom! Posle suknje u Zvezdama Granda prevazišao je i moju ekstavagantnost. Na šta bi to ličilo? Da se bijemo tašnicama! (smeh) Femy na žene ne udara. – ironično je odgovorio Bajić i zaključio:

– Šalu na stranu. Naše jedino viđenje bi moglo i treba da bude eventualno na sudu. Sa polusvetom kao što je David ne pijem čaj i ne pravim kompromise kada je to u pitanju. – naznačio je za kraj.

U skladu sa svim ovim odgovorima, pokušali smo da kontaktiramo i drugog glavnog aktera priče, ali on nije bio raspoložen da nam odgovori.

(Espreso/Ermin Biberović)