in

OMILJENI DŽIN DOBRICA IZ NAJPOPULARNIJE BAJKE HARI POTER OSTAO U KOLICIMA I SPAVA U ŠTALI: Ovako živi Hagrid!

Škotska zvezda Robi Koltrejn, javnosti najpoznatiji kao Hagrid iz „Harija Potera”, a nešto starijima i iz britanskog sitkoma „Cracker”, svakako se obogatio kao jedan od glavnih likova „o magičnom dečaku”, kako se ranije često pričalo. Međutim, ovaj glumac, koji će krajem marta napuniti 72 godine, uopšte ne živi kao „selebriti”.

Već izvesno vreme, naime, boravi u preuređenoj štali u brdima zapadno od industrijskog dela Glazgova, pišu strani mediji, a „OK Magazine” čak je i objavio fotografije njegovog trošnog doma, u kom je gotovo – zarobljenik. Pema tamošnjim napisima, on je već pet godina u invalidskim kolicima zbog bolnog osteoartritisa.

foto: Profimedia

Čak ga ni stanodavac, Endru Edmonston (inače u krvnom srodstvu s vojvotkinjom Kamilom) uživo nije video oko četiri godine. On je i progovorio o filmskoj zvezdi za magazin, zabrinut, a ništa drugačije, navodi se dalje, nisu ni priče iz komšiluka.

Ipak, prošle godine se pojavio u specijalu kojim su „Poterovci” obeležili 20. godišnjicu čuvene franšize. Fanovi su tako ostali bez reči, pošto su videli kako se kreće.

Robi Koltrejn, Hari Poter
foto: Profimedia

Podsećanja radi, glumac je od 1999. do 2003. godine bio u braku s Ronom Gemel, s kojom je dobio ćerku i sina. Prošle godine je u jednom od retkih intervjua za novine otkrio da je u vezi poslednjih 12 godina, ali ništa više od toga.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)