in

Oko ove SMRTI je VEO MISTERIJE, mnogi detalji NISU POZNATI

Dženan, Foto: Emilija Jovanović

Malo ko zna kakvu tragediju je doživela njegova porodica!

Detalji te smrti koja je prerano nastupila nisu poznati široj javnosti, budući da je pevač vrlo zatvoren kada je u pitanju komentarisanje privatnog života. O tom slučaju ne zna se mnogo, ali je jednom prilikom popularni muzičar progovorio za magazin “Hello” .

Brat Dženana Lončarevića tragično je izgubio život 2008. godine, a pevač se ni dan danas nije oporavio od tog strašnog gubitka.

Naime, javnost pamti da je zbog tog velikog gubitka pokojna Marina Tucaković je Dženanu napisala baladu “Strah me da te sanjam”, koju on nerado izvodi i koja mu izaziva tugu, budući da mu budi sećanje na pokojnog brata.

Jednom prilikom, za pomenuti magazin, Lončarević je ispričao da je nakon smrti brata odlučio da nastupi, iako je bio u žalosti, te da je osećao veliku bol iako je svoj nastup izveo maestralno.

– Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine – rekao je Dženan i dodao.

Dženan Lončarević
foto: Printscreen/ RTS

– Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto – rekao je za pomenuti magazin jednom prilikom Dženan sa suzama u očima.

Kako je vreme prolazilo, pevač se postepeno oporavljao, ali rana od takve tragedije ni dan danas nije poptuno zarasla.

Bonus video:

Čestitke poznatih za 2022: Jelena Gavrilović, Dženan Lončarević, Hari Mata Hari, Željko Samardžić i Aleksandra Mladenović

01:09

Čestitke poznatih za 2022: Jelena Gavrilović, Dženan Lončarević, Hari Mata Hari, Željko Samardžić i Aleksandra Mladenović

(Espreso/Hello)