in

Oboje tvrde da SE NIŠTA NIJE DESILO!

Foto: Nenad Kostić, Mup, © ATA Images

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad je jutros u 4.45 sati prijavila da joj se devojka Nikole Rađena (37), Milica Ristić (30), požalila da ju je pretukao, dok sada u saopštenju oboje tvrde da to nije istina.

– Želeli bismo da se povodom događaja od 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molim predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica. Milica Ristić i Nikola Rađen – stoji u saopštenju.

Nikola Rađen
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nakon gorepomenute prijave radnice pumpe, dolaskom na lice mesta, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner navodno pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu, piše “Kurir”. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu M.R. uputili u UC.

Ona ima vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu i nije želela da podnese prijavu za navedeni događaj.

– Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna – rekao je danas izvor za Telegraf.

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Rađena. Zbog svega što se izdešavalo za njim je bila raspisana potraga.

Bonus video:

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

00:28

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

(Espreso)