in

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA! OVAJ POZNATI DOKTOR I EXTRA FRAJER JE U ZAGRLJAJU VESNE DEDIĆ NA MALDIVIMA! (FOTO)

Voditeljka Vesna Dedić (54) zna kako da uživa i to je pokazala odlaskom na egzotične Maldive gde ovih dana uživa u svom odmoru. Mnogi joj zavide ne samo na savršenoj destinaciji već i na istoj takvoj figuri pa su na Vesninom “Instagramu” pljuštali komplimenti na račun izgleda. Neki su čak naveli da joj više zavide na telu nego na Maldivima, ali sada otkrivamo da postoji i treći razlog na kojem bi trebalo zavideti autorki emisije “Balkanskom ulicom”.

Naime, Vesna je na ovoj letnjoj destinaciji u veoma dobrom društvu. Ona se na Maldive otisla sa nekoliko bliskih prijatelja, ali među njima je mnogima za oko zapao jedan muškarac. Da li je to Vesna pronašla novog partnera mnogima je palo na pamet, ali ubrzo je razjašnjeno da se radi o njenom dugogodišnjem prijatelju i doktoru estetske medicine Dejanu Antoniću.

Za Vesnu ovo nije samo odmor već, kako je poručila, i odlična prilika da radi na svom novom romanu budući da je romantičan i miran ambijent baš ono što joj je potrebno kako bi pronašla inspiraciju. U pitanju je nastavak dokazanog hita “Izgubila sam sebe”, a čini se da je Vesna uživala u sasvim dovoljnoj meri da isporuči još jedan bestseler.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Story)