in

Objavila je FOTKU na kojoj se vidi kako zapravo IZGLEDA, tu je i MOĆNA PORUKA!

Pevačica Nataša Bekvalac se oglasila na društvenim mrežama povodom svog izgleda i poslala važnu poruku onima koji je prate.

– Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve šešće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na racun ‘savršenog’ izgleda – napisala je na početku.

– Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. – piše Nataša, pa nastavlja:

Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite savršenu rasvetu, koja doprinosi veoma. Najvažnija je – navela je Nataša.

– Ono što fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, ‘ono nešto’, unutrašnju lepotu, dobrotu… ostalo, moguće je! Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, natočite večeras čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne! E, za to ne postoji aplikacija! Voli vas vaša Bekvalčeva – zaključila je pevačica.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)