in

Objava Jelene Dokić kojom nam poručuje da uvek postoji rešenje

Poznata teniserka Jelena Dokić je početkom godine izašla u javnost sa jezivim tvrdnjama i time uznemirila mnoge.

Jelena Dokić je australijska teniserka srpskog porekla. Ona je nedavno otkrila da je bila na korak od samoubistva, a nakon velike životne drame, ona je ipak rešila da nastavi dalje.

Nekadašnja teniserka sada radi kao komentator i prisustvovala je događaju povodom predstavljanja Australijan Opena 2023. godine. Ona je pozirala nasmejana i srećna i svojom pojavom prikupila veliku podršku javnosti.

Jelena je odabrala vedre boje za svoj stajling, plisiranu šarenu suknju i svetlo roze sako. Sve je upotpunila štiklama u jarkoj nijansi, pa se čini da je Jelena konačno pronašla način da uživa u životu.

Podsetimo, svet se potresao nakon njene ispovesti koju je rešila javno da podeli. Naime, Jelena je godinama trpela nasilje od svog oca, on ju je tukao svakog dana od njene šeste godine, zbog čega je morala da prekine profesionalnu karijeru jer više nije mogla da podnese pritisak.

– Nije to samo fizički nego i mentalni bol, to me je najviše bolelo, kada imate 11 ili 12 godina I čujete tako strašne stvari, mnogo je teško – otkrila je ona, između ostalog, otac ju je nazivao i raznim pogrdnim imenima.