in

Nova devojka Leonarda Dikaprija

Nova devojka Leonarda Dikaprija

Leonardo DiKaprio, Foto: Profimedia

Eden Polanji i Leonardo Dikaprio došli su zajedno na zabavu Eboni Rajli (32), koja je slavila nove muzičke uspehe i naravno, čim su se pojavili krenule su priče da mu je ona nova devojka.

Ona je manekenka iz Izraela, baš kao i Leova dugogodišnja bivša devojka Bar Rafaeli (37). Nije poznato kako se par upoznao, ali nisu prestali da flertuju na zabavi. Eden je takođe poznata influenserka. Više od 200 hiljada ljudi prati je na društvenoj mreži Instagram. Njeni pratioci nisu oduševljeni što je manekenka navodno u vezi sa holivudskim glumcem.

“Ostavi ga”, “Zar ne znaš njegovu istoriju zabavljanja?”, “Ostaviće te kad napuniš 25 godina”, “Au, prestar je za tebe”, “Posle tebe šetaće neku iz vrtića”…samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objava manekenke na Instagramu.

Da bi prikazali što bolje tu razliku u godinama, i to vizuelno, na “Tviteru” su napravili poređenje i prikazali Pedra Paskala i Belu Remzi, između kojih je ista razlika u godinama. Oni su glumili u seriji The Last of Us i poznato je da imaju odnos kao otac i ćerka, pa su na društvenim mrežama pokušali da uporede taj odnos i odnos Lea prema Eden, koji za mnoge nije prihvatljiv.

Oskarovac, koji ima reputaciju da nikada nije imao devojku stariju od 25 godina, nedavno je bio u vezi sa Viktorijom Lamas. Nevolje u raju su se pojavile kada su ih fotografi snimili kako odvojeno izlaze iz kluba nakon druženja, ali su ušli u isto vozilo. Ona je ćerka glumca Lorenca Lamasa, a mnoge je iznenadilo što se on upustio u tu vezu jer se ranije šuškalo da je mesecima u vezi sa Điđi Hadid (29).

Ipak, “Pepole” magazin navodi neimenovani izvor tvrdi kako Leonardo i Eden nisu u vezi, da se samo druže i da ne mora svaka devojkoma s kojojm se pojavi automatski da mu bude devojka.

E sad, šta je tu istina, vreme će pokazati, a mi se nadamo da će Leo konačno da se skrasi.

Bonus video:

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Alo)