in

Njene vrele fotke niko ne može da ZABORAVI, SVI JE ZNATE!

Rađen i Milica, Foto: © ATA Images

Milica Ristić je prva devojka koju je javnost videla sa njim nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, sa kojom je bio 10 godina u braku.

Nakon razvoda od Ane Kokić, poznati vaterpolista Nikola Rađen je uplovio u vezu sa mladom pevačicom Milicom Ristić, a danas je kao bomba odjeknula vest da ju je pretukao.

O Milici se nije mnogo znalo, do trenutka njenog pojavljivanja u jednom muzičkom takmičenju.

Inače, Milica Ristić svojevremeno se takmičila u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”, gde je između ostalog pevala i Cecin hit “Znam”. Milica je bik u horoskopu, diplomirani ekonomista, a nastupa i po splavovima i kafanama.

Godinu dana nakon što se pročulo da su zajedno, vaterpolista i pevačica počeli su da se pojavljuju na gradskim dešavanjima kao par, a sportista je prvi put tek nedavno prokomentarisao svoj emotivni život nakon razvoda od Ane Kokić

― Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo ― rekao je Nikola za Informer.

Njih dvoje su u vezi nekoliko meseci, a Nikola, koji je u odličnim odnosima s Anom s kojom ima dve ćerke, prvi put na temu nove ljubavi oglasio u aprilu.

-“Čovek mora da bude ispunjen i zadovoljan i niko od nas nije rođen da živi sam i svi težimo da imamo podršku. A što se toga tiče, ja sam zadovoljan”, rekao je tada u emisiji “Šok tok”.

Bonus video:

OVAKO JE NAJBOLJE! Ana Kokić progovorila o odnosu sa bivšim mužem Nikolom Rađenom

03:09

OVAKO JE NAJBOLJE! Ana Kokić progovorila o odnosu sa bivšim mužem Nikolom Rađenom

(Espreso)