in

Njen muž BESNEO, a pevačica veruje samo u jedno!

Kao bomba je odjeknula vest da je Đole Đogani navodno prevario suprugu Vesnu Đogani. Ekipa emisije “Paparaco lov” uhvatila je Đoleta kako se navodno ljubi sa nepoznatom ženskom osobom. Bračni par se sve do danas nije oglašavao povodom ove situacije. Vesna je danas gostovala u emisiji “Premijera-vikend specijal” gde je demantovala da je došlo do prevare od strane njenog supruga.

– Nažalost vest koja je odjeknula je stvarno šokantna. Moram da kažem da nema priče o bilo kakvoj prevari. Moj muž je iskren čovek. Nisam došla da demantujem. Osećala sam se čudno. Ovakav marketing niko nije želeo, niti bih ga poželela najgorim neprijateljima – rekla je Vesna.

foto: Printscreen

– To je naša poslovna saradnica koja već 20 godina vodi papire oko naših poslovanja, naš je blizak prijatelj, 50 puta dnevno se čujemo. Mi nismo pali s Marsa, nismo. Žena je kolaterna šteta, ona se zahvalila Đoletu što je odneo njenom bratu televizor. Razgovarale smo, njen suprug je malo već povređen, nije iz javnog sveta, ne razume to. Pitala sam je da li je dobro i da li je sve u redu, da treba da razmišlja o sebi, da se smiri, jer je ovo laž, rekla sam da ne sumnjam da ona ima bilo šta ljubavno sa Đoletom. Ona mi je rekla da je njen muž ljut, imamo problem veliki, ja kapiram da mu priđem i da mu kažem da to nema nikakve veze i da mu kažem da ga njegova žena ne vara sa mojim mužem. Svi smo povređeni – rekla je Vesna u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

– Naša komunikacija je iskrena, Đole je surovo iskren. Kada se desila prva objava za Paparaco lov, nije mi bilo svejedno. Kad su deca legla pitala sam ga “Đole, imaš li nešto da mi kažeš?” Živim sa njim 20 godina, ja znam i kako se smeje, i verujem mu. On je krenuo da govori da nema ništa, ja sam rekla nema potrebe da mi se pravdaš. Neću da gubim vreme na demantovanje, sve je laž. Poljubac se vidi, ali može da se u montaži uspori i stopira – rekla je Vesna.

(Espreso)