in

Ništa više neće biti isto, ODJEDNOM SE SVE PREOKRENULO

Nekadašnje lice svjetskih naslovnica, bivša manekenka, a danas frizerka Kristina Šalinović i njen dugogodišnji partner tato majstor Enriko Migliorati čekaju prvo dete. Srećnu vest o prinovi 31-godišnja Makaranka s milanskom adresom objavila je na svom Instagram profilu, što i ne čudi jer par već dalje priželjkuje dete.

“Zdravo, čoveče! Čekali smo te jako dugo i jedva čekamo da te upoznamo. Dugo sam odlagala ovaj post jer ne znam šta da napišem … i onda sam shvatila da ne moram ništa da pišem! Želeli smo da to ostane naša tajna … Dakle, dragi moji klijenti, ovo je kraj. Ovde sam da vas obavestim da je našem druženju došao kraj, bar narednih godinu dana ili više … Odmoriću se od kose i od svega što ona nosi … Ako vam je potrebna preporuka za novog frizera, slobodno me kontaktirajte i ja ću vam pomoći u vašoj potrazi. bilo je pravo zadovoljstvo biti vaš frizer! Do sledećeg puta “, najavila je svojim pratiocima na Instagramu Kristina fotografijom i video snimkom na kojem se vidi kako trudnički stomak srećno pokazuje.

Inače, nakon šest godina veze, Kristina se u februaru zaručila za Miglioratija. Njihovu ljubav nije dotukla ni izolacija zbog korone, koju su vrlo dobro osetili u Italiji, gde žive.

(Espreso)