in

NIKADA NISAM ZAVISILA OD MUŠKARCA: Snežana Dakić otvorila dušu – “Laska kad si i u 50. godini SE*S SIMBOL”

Voditeljka iskreno o partnerskim odnosima, ženama i izgledu.
Nakon što se izvinila pevačici Aleksandri Mladenović, voditeljka Snežana Dakić je otvorila dušu i otvoreno govorila na aktuelne teme današnjice.

Naime, ona je pre svega govorila o partnerskim odnosima, te istakla da nikada nije zavisila od muškarca, kao i da joj sada mnogi upućuju brojne komplimente.

“Definitivno nikad nisam zavisila od muškarca, naročito ne od raznih nelečenih kompleksa, a ne želim ni da zavisim od bilo kog sistema. Niti prihvatam da me neki trendovi u javnom diskursu proglase nevažećom zbog viška kvalifikacije. Možda su mi baš zato prijatelji govorili da sam jako hrabra, čak i kada sam se osećala krajnje nemoćno i bespomoćno, kada se ni jedna vrata nisu otvarala. Ali treba znati i onu latinsku mudrost da ‘hrabrima pomaže sreća i da će se dobro uvek vratiti sa neke druge strane’”, rekla je ona, pa nastavila o komplimentima, ističući da joj laska što i se “žena od 50 godina kotira kao seks simbol”.

“Komplimenti uvek prijaju, ali moram da kažem da ima mnogo više pohvala od žena. Što se tiče muške pažnje, mogu samo da kažem da izuzetno laska činjenica da se žena od 50 godina danas kotira kao seks simbol, jednako kao i ona od 35. To je ogroman korak za čovečanstvo i znak za ženski rod da ne treba previše da brine zbog starenja. Može zadugo da se izgeda lepo, uz umerenost, negu i zdrave misli”, smatra Snežana.

Snežana ističe da često dobija poruke zahvalnosti, jer o mnogim temama bez zadrške govori otvoreno i javno.

“Meni stižu na stotine poruka zahvalnosti što otvoreno govorim o ljubavi, udvaranju, vaspitanju, neukusu, pa i seksu. Pišu mi ljudi mojih godina, ali i jako puno mladih žena, koje su izgubljene u ovom vremenu poremećenih vrednosti, lažnog sjaja i podmetnutih kukavičjih jaja. Lakše im je kad vide da dileme nisu samo njihove, da i poznate i uspešne žene biju iste bitke sa nerazumevanjem, neprihvatanjem, lažnim moralom”, zaključila je.

Izvor: PressSerbia/Blic

Comments

comments