in

“NIKADA KOD MENE NA REVIJI NE MOŽETE VIDETI STARLETE!” Verica OČITALA BUKVICU i oplela po NOVIM DIZAJNERIMA!

Modna kreatorka Verica Rakočević je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, ukazala na stanje ove grane umetnosti u našoj zemlji.

foto: Instagram printscreen

– Da mogu nešto da promenim u svojoj prošlosti, svakako ne bih ulagala ovoliko novca u svoj brend. Ja sam stan od 200 kvadrata, koji se nalazio iznad mog butika, prodala zbog revije na Španskim stepenicama. Drugi stan sam prodala zbog dolaska Jasmin. Te gluposti ne bih pravila više nikad – istakla je Verica za “Telegraf.rs TV”.

Verica Rakočević
foto: Tamara Trajković

– Sa ove tačke gledišta to je potpuni nonsens što posle 40 godina rada i uloženog novca u brend, što bi po svim pravilima trebalo da mi se vrati, ja i dalje živim od prvog do prvog u mesecu, razmišljam da li ću imati novac da isplatim platu mojim radnicima, u konstantnom sam stresu.

Verica Rakočević
foto: Damir Dervišagić

– Uvek razmišljam da li ću imati pare za materijale, a moj komad odeće košta manje od nekoga ko je krenuo prošle godine da se bavi ovim poslom i obukao je pet pevačica narodne muzike. To nam govori o stanju u društvu, ali to nije trenutno stanje; decenijama je tako – dodala je Rakočevićeva.

Verica Rakočević
foto: Instagram printscreen

– Da li ste gledali Belmondovu (prim.aut. Žan Pol, francuski glumac) sahranu?! Jeste li videli kako se sahranuje nacionalni umetnik, na koji način država odaje počast čoveku koji je zadužio svoju naciju?! Smatram da je moja kolekcija kulturni događaj zbog načina na koji se prikazuje, šta se na njoj prikazuje i ko je na njoj jer tu nikada nije bio vašar.

– Nikada na mojim revijama niste mogli da vidite starlete ili bilo koga ko na neki način može da degradira ono što je umetnički događaj – zaključila je kreatorka

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Telegraf)