in

NIJE ŽELEO DA ĆUTI, GLUMAC ISPRIČAO KOJU POZNATU PEVAČICU JE ODVEO U KREVET: Opisao svaki vreo DETALJ!

Dečko engleske pevačice Džejd Trival (28) joj je uputio neverovatan kompliment, iako bi možda ona želela da ga je zadržao za sebe.

Naime, jača polovina zvezde “The Little Mix Star” Džordan Stivens je otkrio fanovima informaciju iz svog s*ksualnog života kada je komentarisao da je jedan njihov odnos bio toliko dobar da ih je onesvestio.

– Imao sam s*ks sa devojkom, ali bio je toliko fantastičan da smo oboje pali u nesvest i probudili se oko 25 minuta kasnije – rekao je on.

– Mislim da mi se to nikada ranije nije dogodilo. Bilo je zaista super – dodao je glumac.

Džejd (28) i Džordan (29) su počeli da se zabavljaju prošle godine, a prvi put su ih povezali u maju 2020. godine nakon što su zajedno viđeni na protestu “Black Lives Matter” u Londonu, na kom je prisustvovala i pevačica Madona.

Svoju ljubavnu vezu potvrdili su u oktobru prošle godine, međutim veći deo njihove veze bio je isključen sa društvenih mreža i nije se puno znalo o njihovom odnosu.

Izgleda da je držanje stvari privatnim za njih bilo bolje i da im je dalo dovoljno vremena da se zaista upoznaju, jer je Džordan takođe govorio i o Džejdinim različitim osmesima i onome šta znače.

Naime, glumac je rekao:

– Moja devojka ima tri različita vrsta osmeha, a postoji jedan koji, ne znam kako to da objasnim, možete samo reći da je to čisti odraz onoga kako se ona oseća u tom trenutku – rekao je on.

– Kad se oboje šalimo, a ona odjednom samo “ispali” taj osmeh, pomislim “O, moj Bože. Osećam puno radosti u ovom trenutku” – zaključio je glumac.

(Espreso)