in

Nije mogla da veruje, SVI JE ZNAMO I PRELEPA JE!

Nije retkost da postoje gotovo neverovatni slučajevi sličnosti između poznatih ličnosti koje nisu ni u kakvom srodstvu. Jedan od takvih primera je slučaj pevačice Violete Viki Miljković i aktuelne ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić.

foto: Ana Paunković

Sličnost između njih dve je toliko frapantna da su se pojedini korisnici društvenih mreža zapitali da li su one možda i bliznakinje. Osim što fizički dosta podsećaju jedna na drugo i njihov stil oblačenja i frizure je na nekim fotografijama gotovo identičan, tako da mnogi smatraju, da se ministarka i pevačica mogu na neko vreme i zameniti, i da to, verovatno, niko ne bi ni primetio.

Viki Miljković
foto: Google

Ova zanimljivost oduševila je pojedine tviteraše, koji su ipak bili na strani političarke.

Viki Miljković
foto: Tviter

– Viki Miljković original! Da li Viki zna da ima sestru bliznakinju koja je ministarka u Vladi Srbije? Razlike nema! Ministarkina kosa, stajling – ista Viki! Bilo bi kul da ministarka bude par dana u žiriju ZG-a, a Viki da ode u Nemanjinu 11! Ipak se vidi da je Viki iz sela kod Niša, a ministarka rođena Beograđanka! – samo su neki od komentara na Tviteru.

Viki Miljković pozvana je za komentar o svojoj dvojnici.

– Samo da vam kažem, moj piar je Darko Popović, obratite se njemu za komentar. Mi već poslednjih pet godina ne dajemo nikakve telefonske izjave, niti kratke forme. Kontaktirajte njega, mi smo uvek raspoloženi za bilo kakvu saradnju ili veliki intervju – rekla nam je ljubazno Miljkovićeva.

Po njenom upustvu, mi smo pozvali gospodina Popovića, ali on tvrdi da on nije njen predstavnik za odnose sa javnošću.

– Ja nisam Violetin piar i ne znam o čemu se radi – kratko je prokomentarisao zbunjeni Popović.

(Espreso/Kurir)