in

Nije krenuo njihovim STOPAMA, žene UMIRU ZA NJIM!

Foto: Instagram printscreen

Dejan Ibraimov, sin Natalije i Sanija Ibraimova, nije krenuo stopama svojih roditelja, te se tako nije latio mikrofona, odbija da stane pred kamere bilo koje emisije ili uđe u neki od rijaliti šou-programa.

Ovaj 22-godišnjak je posvećen sportu, a kako zbog poznatih roditelja, članova sastava “Trik FX”, tako i zbog saveta koje deli svima onima koji žele da isklešu telo kao i on, Dejan je na Instagramu dostigao brojku od preko 15.000 pratilaca.

Dejan Ibraimov
foto: Printscreen Instagram/DEANWILLPOWER

– On je zaista u sportu. Radi od devet ujutru do šest popodne, a onda ide pravo u teretanu i tamo ostaje do devet uveče. Ide nam na živce zbog toga! (smeh) Strogo vodi računa o svemu tome. Nijedan dan ne preskače. Posvećen je maksimalno i sve zna šta i kako treba što se toga tiče – ispričala je posnosna majka za “Premijeru”.

natalija i Sani, natalija Trik fx, Sani Trik FX
foto: Printscreen Instagram

– Liniju je doveo da savršenstva. Drago mi je što je u sportu. Zdravo je dete i dobro, što je najbitnije. Čudno bi bilo, uostalom, da nije u sportu jer se nas dvoje (prim.aut. ona i suprug Sani) ceo život bavimo sportom – dodala je Natalija.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)