in

Nije dobro, doktori NE DAJU da se vrati kući!

Foto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić

Husi Mujiću, ocu Dalile Dragojević, je pozlilo i prebačen je u bolnicu.

Ispred Husine kuće je muk, a kako su rekle komšije, njemu je ponovo pozlilo zbog dešavanja u rijalitiju, te je završio u bolnici na detaljnim pregledima.

– Istina je da sam smešten u bolnicu. Lekari su me zadržali zbog visokog pristiska, uz to sam i prehlađen – rekao je Huso.

– Nerviram se mnogo i to se odrazilo na pritisak i zato doktor traži da ostanem u bolnici, ne daju da idem odavde… Ali biće dobro. Ma, već sam bolje – dodao je Dalilin otac za “Telegraf.rs”

Podsetimo, Huso je pre nekoliko dana izjavio da će kuću prepisati zetu Dejanu, kao i da njegova ćerka Dalila nema gde da se vrati, nakon što je u “Zadruzi 5” muža prevarila sa Filipom Carem.

HUSO MUJIĆ, Dalila Dragojević
foto: Printscreen Instagram/dalila_dragojevic_official

– Nisam dobro, kako ću biti? Ogorčen sam i na sve ovo gledam s gađenjem. Neprijatno mi je, i meni i celoj familiji. Samo Dejana podržavam – rekao je Huso i dodao:

– On to nije zaslužio. I Dalila je bila normalna do pre mesec dana. Ostavili su auto ovde kod mene, ključeve od kuće, ljubimce, sve je bilo kako treba kad su krenuli za Beograd. Ostavila je dobrog čoveka zbog bednog i nikakvog kriminalca i siledžije. Lepo su sve sredili ovde, imaju sve u životu i da Dejanu napravi tako nešto, i to njemu pred očima, strašno.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Telegraf)