in

NEŠTO TU NE ŠTIMA? Ana Kokić i Nikola Rađen ODVOJENO slave ćerkin rođendan!

Ana Kokić, Nikola Rađen, Foto: Damir Dervišagić

Odnos Nikole Rađena i Ane Kokić prema njihovim rečima, nakon razvoda ostao je prijateljski, ali da li se u međuvremenu nešto promenilo?

Rođendansko slavlje ćerki Ane Kokić i Nikole Rađena prošle godine otkrilo je da oni imaju divan odnos i da su pre svega roditelji Nini i Tei, pa tek onda bivši supružnici. Naime, prošle godine devojčice su rođendanski poklon dobile od roditelja, a porodica je bila na okupu.

Ove godine nešto se promenilo. Naime, kada je njihova starija ćerka Nina napunila 13 godina, Ana je čestitku i fotografiju intimne proslave iz porodičnog doma podelila na mrežama. A kako je i Tei rođendan bio samo par dana pre toga, jasno je bilo da su devojčice rođendanske želje poželele sa mamom.

Ana Kokić ćerke
foto: Instagram printscreen

Sada je pak došao i trenutka da im tata priredi rođendansko iznenađenje, pa je za svoje naslednice organizovao rođendansku proslavu. Devojčice su oduvale svećice i u zagrljaju svog oca ponovo proslavile divan dan.

Ono što se nametnulo kao pitanje je da li se Nikolin i Anin odnos za svega godinu dana promenio, pa ovoga puta nisu uspeli da ćerkama zajedno obeleže rođendan, ili su po sredi samo brojne obaveze koje roditeljima nisu dozvolile da ćerkama naprave zajedničku proslavu.

Odnos Ane Kokić i Nikole Rađena od razvoda je bio skladan, a pevačica je čak nekoliko puta isticala da u bivšem suprugu ima velikog prijatelja.

‒ Moguće je da bivši supružnici ostanu u dobrim odosima i meni je drago ako nas dvoje možemo da damo primer. Da makar jedan par podstaknemo da posle razvoda nastavi prijateljstvo – rekla je Ana u jednom intervjuu za magazin “Gloria”.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Gloria)