in

“Nemam udvarače, niti mi ko prilazi”

“Nemam udvarače, niti mi ko prilazi”

Pevačica planira porodičan život, ali usled poslovnih obaveza nema vremena za to.

Ivana Nikolić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, te su se mnogi začudili kada je kazala da nema udvarače.

„Ne znam šta se dešava. Stvarno nemam udvarače, nemam ni momke koji mi prilaze, niti neke koji mi šalju poruke“, izjavila je Ivana i dodala da ne veruje narodnim verovanjima da se u Novu godinu ulazi sa crvenim rubljem na sebi.

„Nisam probala tu tradiciju, verovatno zbog toga ni momka nemam“, rekla je pevačica.

Ivana je više puta dovođena u vezu sa moćnim muškarcima, a sada tvrdi da su to laži.

„Stvarno ne znam gde ću sa svim tim parama i stanovima. Nikada nisam davala komentare na takve objave. Prosto živim potpuno normalno i nisam neko ko se pravda jer nemam ni stanove ni automobile koje bi sad trebalo da prijavim. Tako da ništa od takvog muškarca. Nisu mi novine promenile život. Nemam ni starijeg ni mlađeg pored sebe“, konstatovala Ivana za „Grand“.

Ivana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Iako još nije zasnovala porodicu, pevačica veruje da će uspeti da roditeljske obaveze uskladi sa poslovnim, kada za to dođe vreme.

„Ne plašim se ničega u tom smislu. Volim i brak i decu, ali trenutno nemam vremena za to. Fokusirana sam na karijeru, ali ne bežim od toga. Kada dođe doći će. Mislim da ne treba da se ostavi karijera u zamenu za dete, smatram da sve to može da se postigne, pogotovo ako to voliš, a ja sam osoba koja zaista voli decu tako da mi to uopšte ne bi palo teško“, izjavila je Ivana.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit