in

Nema je u MEDIJIMA, a zajedno su 26 godina! (FOTO)

Aco, Foto: Emilija Jovanović

Pevač Aco Pejović je već 26 godina srećan sa suprugom Biljanom, a iako je u brak stupio mlad, nikada se nije pokajao. Životnom srećom smatra to što je pronašao srodnu dušu.

Kada neko može sa sigurnošću da kaže da je to bila ljubav na prvi pogled, onda iza tih izgovorenih reči stoje Aco i njegova supruga Biljana. Njima je bila dovoljna jedna nedelja da shvate da su stvoreni jedno za drugo i da žele da provedu život zajedno.

Aleksandra Prijović, Aco Pejović
foto: Emilija Jovanović

Ona maturantkinja, a on pevač koji je počeo da gradi karijeru. Krenuli su iz Prijepolja da u Beogradu pronađu sreću.

– Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali – rekao je Pejović ranije, a gostujući u jednoj emisiji na TV Pinku voditeljka ga je upitala da li je istina da je zakasnio na sopstveno venčanje, posle čega je usledio potvrdan odgovor, ali i obrazloženje.

– Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila – prisetio se tada Pejović, koji je rekao da je žena gazda i stub kuće.

– Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda – rekao je ranije Pejović.

“Ako odabereš kretena, život ti je pakao, ali ako nađeš nekog normalnog, možeš da napreduješ. Pored svoje supruge sam stasao u svakom smislu. Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu, koja je uz brigu o kući i podizanje dece uspela i da izgradi karijeru. Ona je pored mene završila fakultet, magistrirala i doktorirala”, rekao je jednom prilikom Aco koji ima tri ćerke. Iako mnogi brakovi teško odolevaju izazovima, pa je razvod, nažalost, sve češća opcija pevač o tome ne razmišlja.

“Toga neće biti dok sam pri ovoj pameti. Imam divan brak i divnu ženu, ne razmišljam o tome… pu pu, da se pomerim s mesta!”, rekao je za “Blic” pevač svojevremeno. Njihov odnos je zasnovan na međusobnom poverenju i poštovanju, pa se zato supruga Biljana ne uzrujava previše kad mu se udvaraju pripadnice lepšeg pola, ali jednu stvar ipak ne može da prihvati.

“Supruga nikako nije podnosila moje boemske večeri. Po deset dana nije pričala sa mnom, pa se onda smiri. To je borba sve dok ona ne popusti.”, priča Pejović za “Hit” i dodaje da u tim situacijama daje sve od sebe da se pomire.

“Tada ne pomaže ni cveće, ni pokloni! Moram nekim dobrim forama da je odobrovoljim”, rekao je pevač.

Bonus video:

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

01:35

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

(Espreso)