in

Ne žele više da ćute, rešili KONAČNO DA PROGOVORE!

Druga sezona serije „Tajne vinove loze“ počela je da se emituje na „Radio-televiziji Srbije“, a 38 novih epizoda pred gledaocima će biti svakog radnog dana u 20 sati.

Stara latinska izreka kaže „U vinu je istina“, ali serija o dve porodice vinogradara sa severa i juga Srbije svedoči o tome da je u vinu i mnogo tajni. I dok se deo porodičnih misterija razrešava počinje mnogo novih zapleta.

Okosnica priče ostaje ljubav Vuka Tomovića i Vere Smiljanić, koji konačno žive pod istim krovom i pokušavaju da spasu porodicu.

‒ Njih dvoje treba nekako da usklade dva formirana života i dve formirane osobe, koje donose neke svoje priče. Biće ovo jedna veoma napeta sezona. Meni je bilo vrlo interesantno to da neće biti ničeg slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno ‒ navodi glumica Sloboda Mićalović, dok Vojin Ćetković misli da je veliki kvalitet serije u tome što prati odraz ovog vremena.

‒ Kako u stvarnosti, tako i u seriji, teško je sačuvati porodicu, sve sile uprte su u to da se ona rasturi. Tako i Vuk i Vera prolaze kroz razna iskušenja, od prve do poslednje epizode ‒ ističe Ćetković.

foto: Ana Paunković

Bonus video:

PEVAČ SE VRAĆA PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Sergej Ćetković će uskoro imati koncert

02:58

PEVAČ SE VRAĆA PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Sergej Ćetković će uskoro imati koncert

(Espreso/Hello)