in

NE TREBAJU TI VILE DA BI BIO SREĆAN: Srpska glumica živela u kamperu na parkingu s dečkom – o njenoj poruci svi bruje!

Za nju je to bilo predivno i poučno iskustvo.
Glumica Matea Milosavljević, koja je stekla najveću popularnost ulogom Sofije u seriji “Igra sudbine”, otkrila je da je jedno vreme zbog dečka živela u kamperu.

Ova izjava izazvala je burne reakcije i oduševila korisnike društvenih mreža, a Matea je navela da je to za nju bilo predivno životno iskustvo.

Oni koji je dobro poznaju zanju i njen avanturistički duh pa nisu bili iznenađeni time, ali mama i baka su, kako je ispričala, bile u šoku zbog ove njene odluke.

“To je jedno predivno iskustvo. Živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku sa kamperom i onda je došao red na Beograd, i jedino gde smo mogli da stavimo kumper, to je bio parking Ade Ciganlije”, rekla je glumica gostujući u emisiji “Šok tok” na TV Prva.

“Stvarno jedno predivno iskustvo, i na prvu pomisliš kao ‘kako ću da živim ovde’, ‘kako ovo, kako ono’, ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan.Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju, svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih”, ispričala je Matea.

“Bravo, devojko!”, “Svaka čast” “Bravo, lepo je čuti da je neko danas normalan do te mere da može kamper, a ne da mora vila na Dedinju”, “Baš divna i skromna devojka”, “Matea, trebalo bi da se mlade devojke ugledaju na tebe”, hvalili su glumicu na Tviteru.

Comments

comments