in

NE PADA IVER DALEKO OD KLADE! LIDIJA VUKIĆEVIĆ JE SIMBOL DOBROG IZGLEDA, MAJKA JOJ KIDA: Iznenadiće vas! (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević koju gledate u aktuelnoj seriji Igra sudbine dobro je prepoznatljiva po svom imidžu, a prvenstveno po svojoj dugoj loknastoj kosi, koju bi mnogi poželeli, makar i na jedan dan.

Ove afrolokne zbog kojih je svi obožavaju su njen zaštitni znak. Iako bi u prvi mah mnogi pomislili da takvu kosu ima jer ima savršenog frizera, istina je drugačija i nije uzalud, ona uzrečica – genetika je čudo.

foto: Instagram

Naime, ona je lepotu, ali i kovrdžavu kosu nasledila od majke, koja je takođe imala dugu crnu kosu i ove zanosne lokne, što je neretko i sama isticala.

– Ljudi su onakvi kakvim ih naprave njihove majke – napisala je svojevremeno Lidija u opisu fotografije, a ono što je svima zapalo za oko jesu lokne.

Lidija Vukićević
foto: Instagram

Glumica je svojevremeno podelila sa pratiocima na Instagramu fotografiju iz ranog detinjstva gde je pozirala. Još tada se primećivalo da je rođena za kameru, a nazirale su se i lokne po kojima je danas i te kako prepoznatljiva.

Lidija Vukićević
foto: Instagram

Iako Lidija ima 59 godina, a njeno telo i obline govore kao da je makar dve decenije mlađa, a svoju vitku figuru vrlo smelo pokazuje.

– Ko god ceni svoj život neće da se osvrće šta ko priča, jer, unositi takve otrove u život, to nije normalno. Život je jedan i ne traje 200 godina. Trebalo bi svi da žive onako kako im se sviđa. Mene nisu doticali takvi komentari. “Prozivali” su me za neke stvari da li su original, je l “Luis Vuitton” ili nije. To je tek katastrofa, sramno! To su sve seljačine koje nemaju ni jednu biblioteku u kući, ali u marke se razumeju. To je za mene niži nivo. Jedino što mogu da zamerim jeste kada se na slavu, u crkvu i manastir i tome slično, ode provokativno obučen ili u pozorište u iscepanim farmerkama. Postoje kodeksi gde se šta nosi i u kojoj prilici. Žena neka nosi mini suknju, ali samo neka ima ispod donji veš i sve je u redu, nema to veze sa godinama. Moja deca su srećna što sam ja ovakva i što sam srećna, a to je za žene, posebno majke, najbitnije – ispričala je Lidija svojevremeno za 24sedam.

(Espreso)