in

Ne bi imao ni za BANANICU OD 25 GRAMA!

Popularni glumac, Robi Koltrejn, otkako je pre 10 godina snimio poslednji deo filma o “Hariju Poteru” uopšte ne izlazi iz kuće, povukao se, a retrko ko ga viđa. Komšije kažu da glumca doživljavaju kao “virtuelnog zatvorenika” koji nikada ne izlazi iz štale koju iznajmljuje, a komšije kažu da se godinama bori sa bolovima u kukovima, koji su toliko jaki da je prikovan za invalidska kolica poslednjih pet godina.

Ispred kuće je uvek parkiran plavi automobil jer je to Robijeva velika strast.

– “Povučen” je definitivno reč kojom bih opisao Robija. On je naš komšija i zapravo nam je njegova štala najbliža od naših 11 farmi. Ali od njega već godinama nema.. Pre mnogo godina viđali smo ga na privatnim večerama, ali to je sada prestalo – rekao je jedan od komšija.

– Nisam ga video od privatne večere pre nekih pet godina ili možda više. On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je – ne – rekao je njegov stanodavac Edmonston.

Robi je poznat kao neko ko je zbog zdravstvenih problema u osami,a takođe je imao probleme i sa alkoholom.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja Robi je odigrao sam par uloga nakon Hadriga 2011. godine.

foto: Printscreen

Ono što je zanimljivo jeste da tako veliko glumačko ime plaća zakup štale samo 1.000 funti mesečno.

– Koltrejn ima 20-godišnji zakup. Kao i kod svih naših stanara, zakup je nizak – oko 1000 funti mesečno. To je neobičan zakup, ali uobičajen ovde na velikim imanjima poput ovog. Njime upravlja naša firma za upravljanje nekretninama “Endrick Property Management”. Naši direktorii imaju dogovor sa stanarima da povremeno dolaze i pregledaju nekretninu, pa se oni onda dogovore da, gospodin Koltrejn može u sledećih 12 meseci o svom trošku da postavi novu kadu jer je stara – objasnio je Edmonston.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)