in

NATAŠI BEKVALAC JE DEVOJKA PRIŠLA U KAFIĆU A ONO ŠTO JE URADILA JE ŠOKANTNO: Imaš li minut…

Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Nataša Bekvalac danas je sa svima koji je prate na Instagramu podelila zanimljivu situaciju koja joj se desila dok je bila u jednom kafiću. Naime, njoj je nepoznata devojka prišla i uručila joj poklon, a ujedno joj se i zahvalila na svemu što radi za žene.

Bekvalčeva je opisala kako je izgledao ovaj trenutak, koji je zaslužan, kako kaže, za to što se čitavog dana oseća posebnom.

– Sedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić, pa da je vodim na trening. Kafić je mali i pun, energija je lepa, ljudi su nasmejani – počinje Nataša.

– U jednom momentu mi prilazi devojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i još nisam ni izustila da imam i više, kada me ona prekinu i kaže: “Da ti nesto poklonim”. Nasmejala sam joj se, a ona nekako uvek za korak brža i ispred mene, pruža mi knjigu i kaže: “Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve što činis za feminizam, značajno je”. Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htedoh da se glasno nasmejem ali ukočih se jer su me uvek kočili kada se glasno smejem. Nije bilo primereno. A da sam muško? Da li bi bilo – počela je Nataša, a zatim još jednom, prisećajući se detinjstva, otkrila svoju feminističku stranu.

– Moj tata je želeo sina. Dobio je tri ćerke. Moji roditelji su u šali to uvek pričali, a društvo se smejalo. Eto Beki nije uspeo. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdržljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem, da vidi da sam dovoljno dobra, mozda čak i vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala dva puta. Za Kristinu i mene…Oba puta je rekla da nosi dečake – prisetila se Nataša, a zatim se osvrnula na svoju sadašnjost.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram

Bonus video:

Nataša Bekvalac pokazala prsten: Oduševljena pevačica kaže da ga nikad neće skinuti!

00:05

Nataša Bekvalac pokazala prsten: Oduševljena pevačica kaže da ga nikad neće skinuti!

(Espreso)