in

Naš poznati pevač se POVUKAO zbog RASKIDA, prošao je PAKAO!

Pevač Miroljub Brzaković poznatiji pod nadimkom Brzi, žario je i palio muzičkom scenom devedesetih godina prošlog veka. Pamtimo ga po pesmam “Podigla me iz pepela”, “Niko ne zna pravu istinu”, “Evo ti ruka ciganko”, “Neće me, pa neće”…

Međutim, u ovom veku njegova popularnost je opala, a 2006. godine se privremeno povukao sa scene.

Brzi je pre nekoliko godina izjavio da se povukao sa scene usled ljubavnog kraha.

–Moram da priznam, 2006. godine sam izdao album, ali ubrzo nakon toga povukao sam se iz posla zbog privatnih razloga. Razočarala me je tadašnja partnerka i povredila, te sam kao izuzetno emotivan čovek imao potrebu da taj period nakon raskida posvetim sebi, a ne poslu. – priča pa nastavlja:

Tokom tog perioda koji je za mene bio veoma bolan, dobio sam inspiraciju te sam se posvetio stvaranju muzike. Iznenada 2012. godine me kontaktirao Žare Timotijević i brzo smo dogovorili saradnju i izdao sam za njih album “Nije ljubav za slabiće” 2012. godine. Išao sam doduše i u druge muzičke kuće da ponudim svoj muzički materijal, ali oni su mi tražili novac da bi ga objavili. Nisam mogao da pristanem na takve uslove, jer sam neko ko već ima ime, i pristupam ovom poslu iskreno i sa emocijama. Nisam pristao na takvu vrstu trgovine – rekao je Brzi u jednom intervjuu.

Nekada popularni pevač se fizički nije mnogo promenio, a i dalje nosi kačkete – što je i dalje njegov zaštitni znak.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)