in

Napustila je 2 fakulteta i radi manikir i pedikir

Napustila je 2 fakulteta i radi manikir i pedikir

Iako su joj roditelji milioneri ona se odlučila za ovaj zanat.

Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović za razliku od mnoge dece poznatih roditelja nikad se nije eksponirala.

Nju je javnost mogla da vidi samo na okupljanjima u društvu porodice, a nije imala nameru da se bavi javnim poslom.

„Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijama. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži. Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam ‘ako vi morate da budete javne ličnosti’ mi ne moramo“, rekla je Suzana.

Saša Popović, Suzana Jovanović i ćerka Aleksandra Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Studirala je dva fakulteta, ali je preovladala ljubav prema manikiru.

„Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje“, rekla je Suzana gostujući u emisiji „Milizam“.

BONUS VIDEO: „Ja sam za tebe puka sirotinja“: Ceca i Saša Popović merili ko je bogatiji, otkrili i ko ima veći sef