in

Napustila grad pa postala DOMAĆICA, lepa je kao lutka!

Foto: printscreen/instagram/MarijaPetronijevic

Glumicu Mariju Petronijević mnogi pamte po ulozi doktorke Ivane u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

Svojom lepotom sve je očarala čim se pojavila, a često je nazivaju i srpskom Monikom Beluči.

Ipak, Ivana ne želi da živi životom punim glamura, već se vratila u svoje rodno selo Visibabe i tamo se uspešno bavi seoskim poslovima.

Ona je svojevremeno bila u vezi sa popularnim rukometašem Vladom Mandićem koji važi za velikog zavodnika, ali ta veza nije potrajala.

Čak i kada dođe u prestonicu, Petronijevićeva retko prisustvuje glamuroznim događajima.

-Ako biste od marta do oktobra šetali svakog dana pored mojih njiva, verovatno biste me mogli sresti sa trimerom, testerom, motikom, prskalicom, kako razvlačim creva, navlačim agril, skidam agril, berem jagodu, palim i gasim neke pumpe. Površina koja je pod jagodama nije prevelika, radi se od oko 80 ari, ali je ukupna površina poljoprivrednog zemljišta koje obrađujem i koje sam kultivisala oko tri hektara. Na jednom delu zemljišta raste trava, koju od ove godine i zalivam, i planiram da kupim neke mašine za košenje i gnječenje, pa rasturanje i baliranje jer imam i nekih desetak ovaca, koje se hrane tim senom. U bari koja je dimenzionisana u ovom momentu na oko 1.500 kubnih metara vode planiram da gajim nekog šarana, prema preporukama nekih stručnjaka, resurse usmeravam u izgradnju jednog prirodnog eko-sistema. Za sve to će mi biti potrebno još nekoliko godina – rekla je ona za Blic i naglasila da se ne stidi nijednog posla.

(Espreso / Blic)