in

Nakon USPEHA se povukla i PROMENILA PREZIME, evo kako izgleda!

Ćerku čuvenog Listera iz kultne serije “Porodično blago” igrala je tada mlada glumica Anika Milićević. Ona se danas preziva Grujić i izgleda potpuno drugačije.

Od glume je odustala upravo nakon snimanja ove serije.

Nju je tumačila Anika Milićević, koja se danas preziva Grujić.

foto: Printscreem

– Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: “Lepo što se baviš ovim poslom”, iako joj nije bilo drago dok sam to studirala – rekla je ranije Anika, koja je glumu završila u Prištini.

Ova šarmantna glumica je iz rodnog mesta Lipljan otišla za Beograd da okuša sreću, kada je počelo bombardovanje 1999. godine.

– Taman je karijera krenula uzlazom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to odjednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo – kazala je ona jednom prilikom.

– Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo – dodala je Anika, koja više nije plavuša.

Prema njenim rečima odustala je od karijere u velikom gradu.

– Bilo mi je teško da živim na relaciji Beograd – Lipljan i odlučila da se vratim ovde, gde sam upoznala sadašnjeg supruga. Tu smo se i venčali. To je sudbina – istakla je Anika, koja ima 17-godišnjeg sina.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)