in

Nakon toga je naišla na OSODU NARODA, a onda je doživela i TRAGEDIJU

Jelena, Foto: Printscreen

Jelena Milošević Balerina je zajedno sa Kristijanom Golubovićem obeležila “Farmu 6”.

Naime, Balerina je u taj rijaliti ušla kao bivša verenica Igora Starovića, pevača grupe “Divlji kesten”, ali su o njoj kasnije isplivali kontroverzni detalji.

Miloševićeva je svojevremeno i sama priznala da je radila kao animir dama, a, kako su navodili mediji, glavni klijenti bili političari i biznismeni.

Balerina i Kristijan su mesecima privlačili pažnju gledalaca “Farme” svojim prisnim odnosom, a kasnije je ona napustila imanje u Lisovićima kada joj je Golubović polomio nos.

Jelena Milošević
foto: Print Screen Youtube

Pričalo se da su Jelena i Kristijan nastavili vezu nakon rijalitiju, a ona je čak izjavila da nosi njegovo dete, što se ispostavilo kao laž.

Pre nekoliko godina kratko se pojavila u medijima kada joj je preminuo brat, što je ostavilo dubok trag u njenom srcu.

Pogledajte kako danas izgleda Balerina koja je zaludela Kristijana:

Podsetimo, Milan Milošević pitao je Kristijana Golubovića pre izvesnog vremena, nakon njegovih anegdota o kriminalnim poduhvatima, zašto ga je Stanija Dobrojević nazvala “kriminalcem na baterije” i “Kiki kiki-riki”.

– Vi ste boravili zajedno na Farmi, imali ste ovakve razgovora? Ona zna u kom si ti svetu? – rekao je Milan.

Kristijan je Stanijine prozivke pokušao da objasni pomoću anegdote iz “Farme 6”. On je pomenuo balerinu i glumicu Jelenu Milošević, i njen seks sa jednim učesnikom tog rijalitija.

– Jedan dečko je na “Farmi 6” Balerinu urnisao od k**ca! Dva i po sata, oči su joj ispadale! Zenica se odvaja od beonjače! Ustaje dotična, p**ka joj još pulsira, i šta kaže?! On ima smoki! Zašto? Sujeta! Tu su bili klanovi, pevačice se mrze – pričao je Kristijan.

Bonus video:

JAKO ME TO BOLI! Kristijan sa knedlom u grlu progovorio o Ivani: Nikada nisam mogao ni da POMISLIM da je OVO MOGLO DA SE DESI

01:41

JAKO ME TO BOLI! Kristijan sa knedlom u grlu progovorio o Ivani: Nikada nisam mogao ni da POMISLIM da je OVO MOGLO DA SE DESI

(Espreso)