in

Nakon što joj se sin UBIO pevačica završila u bolnici!

Pevačica Šinejd O’Konor primljena je u bolnicu samo nekoliko dana nakon što joj je sin preminuo. Pevačica je potvrdila da je hitno prebačena u bolnicu nakon što je danima izgubljena bez sina Šejna.

Šejn O’Konor pronađen je mrtav nakon što je nestao iz bolnice u Dablinu, a po svoj prilici je izvršio samoubistvo. Njegova majka je sinoć na društvenim mrežama objavila uznemirujuću poruku da želi da pronađe Šejna i da Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim njene, te je njome zabrinula brojne obožavatelje.

“Žao mi je, nisam to trebala da kažem. Sada sam s policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje”, poručila je shrvana pevačica, koja je svog sina opisala kao svetlo svog života.

Vlasnica hita “Nothing compares 2 U” podelila je svoju tugu nakon što je identifikovala njegovo telo, rekavši:

“Sada sam zvanično identifikovala ostatke svog sina Šejna. Uzeću malo vremena da u miru tugujem za njim.”

Takođe je bolnici zapretila tužbom nakon što je Šejn nestao dva dana pre smrti. Optužila ih je da su odbijali da preuzmu bilo kakvu odgovornost za njegov nestanak.

“Neka Bog oprosti državi Irskoj, jer ja to nikada neću”, izjavila je.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)