in

Nakon što je sud doneo odluku da dete viđa samo dva puta nedeljno, pevačica vidno iznervirana i besna oplela po muškarcima!

Ivana Stamenković Sindi, model i nekadašnja članica grupe “Models” progovorila je o današnjici.
– Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu zato ja ne mogu da upoređujem to vreme kada sam se ja bavila modelingom i ovim sad. Žene se danas iskorišćavaju, tako bar ja vidim. Kao da smo radile na tim nekim ženskim pravima, a usput smo ih izgubile. Danas sve nešto ide preko kreveta koji god posao da je u pitanju. Žene nemaju svoja prava! Nije zaista tako bilo u moje vreme kada sam ja bila mlada, kada sam počinjala i to je to – govorila je Sindi.

Sindi je otkrila i kakvo mišljenje ima o današnjim vezama ističući da su ljubavnice u modi.

– Današnje devojke ni ne znaju šta ljubav i pravi odnos, jednostavno se to sve izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak, ovo ostalo kao ja radim, imam drugare, imam druge poslove. Nikada više ne bih ušla u brak zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac – bila je izričita Ivana.

Zatim je Sindi priznala da je više puta bila prevarena od strane muškarca i istakla da to nikad nije praštala. A na pitanje šta njoj muškarci nisu praštali, Sindi je kroz osmeh rekla:

– Ja sam savršena žena, oni su kreteni – rekla je Sindi.

Izvor: PressSerbia/Alo

Comments

comments