in

Nakon SRAMNE izjave o Srebrenici pevač joj BRUTALNO odgovorio!

Severina Vučković posetila je Sarajevo gde je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji “Konačno petak”, ponovo spomenula Srbiju i Srebrenicu, a sada je njene izjave prokomentarisao i pevač Aca Lukas.

Naime, Severina je u pomenutoj emisiji prvo pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, navodeći kako je tu bilo reči o korupciji, te kako je “druga strana napravila veliki rijaliti”, očigledno aludirajući na oca deteta Milana Popovića. Onda je, ničim izazvana, spomenula Srebrenicu.

– Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali – veliki zločin, mali zločin, srednji zločin… – izgovorila je Severina s blagim osmehom.

Pevačicinu izjavu prokomentarisao je njen kolega Aca Lukas, koji je svojevremeno trebalo da snimi sa njom duet.

– Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod, tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima ko će o tome da priča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije tačno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da peva – besneo je Lukas u emsiji “Ekskluizivno”.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Telegraf)