in

Nakon bolesti je SMRŠALA i danas je SIMBOL MODE!

Popularna sportska novinarka Nina Kolundžija tokom jednog perioda prethodne godine potpuno se povukla sa televizijskih ekrana, da bi krajem 2021. godine otvoreno ispričala šta je uzrok njenog povlačenja i kakvu životnu bitku je vodila.

Naime, na redovnom sistematskom pregledu kontrolisala je polip na žučnoj kesi, kada su joj lekari uočili promenu na pankreasu za koju se ispostavilo da je cistični tumor.

Na svu sreću, tumor je bio benigni, ali mogao je postati maligni da nije uočen na vreme, ispričala je Nina Kolundžija u prethodnom periodu za medije.

Tokom ovog teškog perioda i životne borbe koju je vodila. Nina Kolundžija značajno je smršala, pa se danas može pohvaliti savršenom linijom koju voli da pokaže u mini haljinama.

Mi smo odabrali tri modna izdanja koje je slavna voditeljka ponela u protklom periodu, a zbog čega je možemo slobodno nazvati trendseterkom sa malih ekrana.

Mini haljine odlično ističu novu Nininu figuru, a ona ih odlično kombinuje sa sandalicama, ali i satenske midi haljine koje odlično uklapa sa smelim salonkama.

Naša omiljena odevna kombinacija ipak je ona u kojoj Nina Kolundžija nosi pantalone. Popularne bele kilote voditeljka uklopila sa svetlucavom crnom rolkom i naravno – belim salonkama.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Magazin novosti)