in

Najstarije dete Nikole Koja je njegova slika i prilika

Čuveni glumac i njegova porodica prošle godine u ovo vreme su, kao i ostatak sveta, bili u samoizolaciji, a on je tom prilikom podelio prelepo poruku optimizma

Jedan od najistaknutijih glumaca na prostoru Balkana Nikola Kojo živi povučenim i porodičnim životom, a njegovu svakodnevicu lepšom i veselijom čine njegove dame: supruga Aleksandra i njihove tri ćerke — Ana i dve bliznakinje čija imena nisu poznata javnosti.

Prošle godine krajem marta i početkom aprila, brojni poznati srpski glumci su delili snimke na kojima kako govore dečiju poeziju i čitaju priče kako bi nas razveselili i pomogli nam da se lakše nosimo s teškom situacijom u kojoj su se našli i naša zemlja i svet zbog pandemije virusa korona. Nikola Kojo je, međutim, na umu imao nešto drugo.

On je, naime, uz pomoć svoje ćerke, izveo pesmu „Lepa Janja“, a pre toga pozdravio pratioce rečima:

 Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vredno učila i radila — otkrio nam je Kojo.

— Mi vam nećemo recitovati dečiju pesmicu, mi ćemo vam otpevati jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni — rekao je glumac držeći gitaru i zapevao sa svojom ćerkom.

Njegovi pratioci oduševljeni su talentom Nikoline mezimice, a među onima koji su iskoristili priliku da udele kompliment porodici Kojo je pevač i njegov imenjak NIkola Rokvić, koji je napisao:

— Ulepšali ste mi veče! Divno, ćera peva kao anđeo!

Mi bismo dodali — tatina je slika i prilika!

Uživajte!