in

NAJPOZNATIJA LATINO-ZLOBNICA koju je trovala kućna pomoćnica danas izgleda ovako, mnogi misle da je preterala plastičnim operacijama (FOTO/VIDEO)

Gabrijela Spanić (48) bila je jedna od napopularnijih glumica latino-serija `90. godina, a osvojila je i gledaoce širom naše zemlje telenovelom “Zlobnica”. Mnoge je posebno obradovala činjenica da je ona naše gore list. Rođena je u Venecueli, ali joj je otac Hrvat. Veoma brzo je spas od siromaštva zemlje u kojoj je rođena pronašla u Meksiku gde se preselila i stekla planetarnu slavu. 

Gabrijela u “Zlobnici” tumači 2 lika budući da u seriji ima i zlu sestru bliznakinju. Interesantno je da i u privatnom životu Gabrijela takođe ima identičnu sestru bliznakinju, Danijelu. Ni 24 godine posle čuvene telenovene Ganbrijela ne prestaje da intrigira svetsku javnost. Ona je prvo krenula na studije psihologije, za koje je ubrzo shvatila da nisu za nju pa se okušala u manekenstvu. Ono joj je otvorilo vrata za učešće na mnogim takmičenjima lepote, a potom i u serijama.  Prekretnica se desila davne `92. kada je učestvovala na izboru za Mis Venecuele, a ostalo je istorija.

 

 

 

 

Gabrijelin bivši suprug Migel de Leon sa kojim je bila od `96. do 2002. posle kraha braka sa njom utehu je pronašao u njenoj sestri bliznakinji, Danijeli. Danijela je pak tokom trudnoće završila u komi u kojoj je bila čak 3 godine, a sve to uticalo je da sestre budu veliki deo života na ratnoj nozi. Mediji i dalje prepričavaju i kako je Gabrijela iz kuće izbacila i majku i brata kada je shvatila da su i dalje u kontaktu sa njenom sestrom.

Gabrijela je 2008. godine dobila sina iz veze koju nije želela da nastavlja, pa je sina Gabrijela de Hesusa odlučila da podiže samostalno.

Pre nekoliko godina Spanićeva je tužila svoju kućnu pomoćnicu Mariju Seleste Fernandes, da truje nju i njenog sina. Ta žena je ubrzo završila u zatvoru gde je provela 7 godina. Ona je puštena tek kada je odbrana nakon duge borbe dokazala da u krvi Gabrijele, kao i u i krvi njenog sina nikada nisu zvanično pronađene sumnjive supstance. Navodno, Marija iz Argentine je odrasla na latino serijama, godinama je pratila Spanićevu, pokušavala da joj se na sve načine približi, a san joj se ostvario kada ju je lepa Gabi zaposlila kao kućnu pomoćnicu. 

 

 

Gabrijelin sin koji je tada imao 4 godine je počeo da se žali na česte bolove u stomaku, čime je klupko počelo da se odmotava. Kao i sve glavne glumice, Gabi se navodno spasila trovanja tako što je uglavnom jela van kuće. 

Spanićeva je poslednju seriju snimila 2014. godine, ali ni u njoj nije imala glavnu ulogu. U međuvremenu se posvetila pevačkoj karijeri i imala nastupe širom sveta, a autorka je i knjige recepata. Često je bila na meti kritika da je preterala  plastičnim operacijama. 

 

 

– Imala si lice anđela, a upropastila si ga –

– Sa nekom borom više bi izgledala mnogo lepše, nego sa tim razvučenim veštačkim licem –

– Plastičnim operacijama dobila si izgled džokera –

– Tužno je videti da se tako lepa žena uništila usled previše operacija –

– Izgledaš kao plastična lutka –

 

 

Gabrijela je po prestanku snimanja telenovela spas za nekadašnju slavu okušala i u rijalitijima, a u “Kući slavnih” je otkrila šokantno iskustvo.

– Jednom sam bila sa muškarcem za kog se ispostavilo da je gej. To je bilo pre milion godina. Nikada ne bih posumnjala da on ima sklonosti ka suprotnom polu. Umem to da prepoznam i mogla bih da se zakunem da on nije jedan od njih. Pa ipak, kada sam se jednom vratila sa snimanja neplanirano ranije, zatekla sam ga kako se ljubi u stanu sa drugim muškarcem –

– Zabavljali smo se oko pola godine. Bio je izrazito muževan, strastven, mišićav, nisam primetila ni jedan jedini signal koji bi mi na to ukazao. Posle toga sam bila zapanjena, to je za mene bila prava trauma –

 

 

 

 

BONUS VIDEO: