in

NAJNOVIJA VEST: Zorica Marković u bolnici!

Kako se saznaje, pevačica Zorica Marković završila je u bolnici zbog srčanih smetnji. Naime, kako otkriva izvor, pevačica se danima ne oseća najbolje, a zbog aritmija odlučila je da se obrati lekarima, budući da su joj pre 15 godina ugrađena tri bajpasa, nakon što joj je pozlilo na jednoj svadbi.

– Zorica se u poslednje vreme nije osećala najbolje. Zabrinule su je česte aritmije koje ima, budući da je srčani bolesnik, odnosno da je imala već velikih problema pre oko 15 godina, kad su joj ugradili tri bajpasa. Ona je trenutno na Dedinju, tamo vrše ispitivanja i biće u bolnici još neko vreme, dok ne ispitaju sve i ne vide da li je neophodan još neki zahvat – rekao je izvor.

Podsetimo, krajem 2007. godine pevačica Zorica Marković doživela je najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, a kasnije i operacijom ugradili tri bajpasa.

Inače, Zorica Marković bila je gost rijalitija i porazgovarala je sa Dejanom Dragojevićem.

Pevačica je Dejanu uputila reči podrške i osvrnula se na njegov susret sa majkom.

– Srce si mi pokidao kad si majci legao u krilo, plakala sam kao pi*ka! Na osnovu naše svađe ranije, mislila sam sve najgore o tebi. Da mogu da čujem glas svoje majke koja je preminula… Ne jede se svoje meso, tamo pripadaš… Bog možeš da budeš, nemoj da budeš pi*ka! – govorila je Zorica.

– Je*eš mi mater, još samo da promeniš polni organ! – nastavila je Zorica.

– Teško je ovde Zorice – rekao je Dejan.

– Sve je stvar odluke, ništa nije teško! Ličilo mi je kao da ste se sve dogovorili, nisam mogla da verujem šta se dešava… Ona se zavozala, nema opravdanja ljubavi! Nema opravdanja! Bolno mi je da gledam ovo… – govorila je Zorica.

– Teško mi je, volim je. Ne mogu da je gledam tužnu – ponovio je Dragojević.

– To je sažaljenje nije ljubav! Jednom kad se pogača slomi – to je to – izjavila je pevačica.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / Pink)