in

Nada Topčagić za Nova.rs o smrti Zorana Kalezića

Nada Topčagić za Nova.rs o smrti Zorana Kalezića

Pevač Zoran Kalezić preminuo je danas u svojoj 73. godini.

Smrt popularnog pevača narodne muzike iznenadila je javnost.

Poznato je da je Zoran Kalezić bolovao od karcinoma pluća od kraja 2021. godine, a nakon što je saznao za obolenje operisao se u jednoj crnogorskoj bolnici.

Mi smo odmah pozvali pevačicu Nadu Topčagić sa kojom je Kalezić bio u jako dobrim odnosima.

„Ja sam sada pričala sa jednim majstorom ovde i kažem Zlatku: ‘Šta li je sa Zoranom?’. U šoku sam, nemam reči, mi smo se letos čuli poslednji put kada sam bila na moru. Evo sada pričamo o njemu i kažem Zlatku da ću ga pozvati da pitam kako je, ne znam šta je ovo, svi odlazimo, strašno. Svi mi kažu gledaj unapred, ja kažem ne, sve se vraćam unazad. Šta smo mi sve proživeli, ko nas je sve napustio, koliko kvalitetnih i dobrih ljudi, u šoku sam. Kalezić je bio vrlo duhovih i veliki talenat, mi smo putovali autobusom na nastupe, nije bilo aviona i kamiona“, ispričala je Nada, pa je dodala:

Nada Topčagić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Evo pre pola sata je bio jedan čovek kod mene i pričao kako je Kalezić izgubio kuću, kvadratura nije bila prijavljena, kuća je bila od 200 kvadrata, a on na kraju izvukao samo 40 kvadrata, ja rekoh – ‘Bože šta li je sa njim sada’.“

„Jako mi ga je žao, otišla supruga sada on. Ja samo kada se setim Marinka i Merime, koliko njih je otišlo u trenu. Neka mu je laka zemlja, ostalo je dvoje dece iza njega. Svi smo se otuđili, narod se otuđio, niko se ni sa kim više ne druži. Možeš imati i kule i sve ali ništa ne nosiš sa sobom, ja sam u panici od svega toga. Nikada ne možeš znati kada će Bog odozgo sa plavim očima da kaže ‘Kreći’.

BONUS VIDEO: Nada Topčagić hvali Konstraktu