in

Na venčanju im kumovao Vojin Ćetković!

Nebojša Glogovac, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prva supruga Nebojše Glogovca bila je poznata slikarka Mina Glogovac koju je, prema pisanju domaćih medija, glumac oženio sa 28. godina, 1996. godine.

Nebojša Glogovac
foto: Beta/ Branislav Božić

Detalji njihovog bračnog života javnosti nisu poznati, osim činjenice da im je na svadbi kumovao Vojin Ćetković, Nebojšin dugogodišnji prijatelj i kolega. Glogovac je sa Minom dobio dva sina – Miloša i Gavrila, a potom je iz drugog braka sa suprugom Milicom dobio ćerku Sunčicu.

Budući da ni Nebojša ni Mina nisu želeli javno da govore o razvodu, u medijima se dugo spekulisalo zbog čega je par odlučio da stavi tačku na svoj brak.

– Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica – rekao je pre nekoliko godina izvor za Pink.rs.

Podsetimo, Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine posle borbe sa teškom bolešću u 48. godini života. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla celu Srbiju, a ostavio je iza sebe neutešnu porodicu, prijatelje i kolege.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Hello)