in

Na pragu je ŠESTE DECENIJE, a izgleda kao prava ČOKOLADNA BOMBICA!

Sofija Vargar, Foto: Profimedia

Sofija Vergara važi za jednu od najatraktivnijih glumica današnjice, a njena poslednja fotografija na Instagramu to i dokazuje.

Ona se slikala u ogledalu i otkrila bujno poprsje, kao i zategnut stomak.

Njena atraktivna pojava joj je donela popularnost, ali iza sebe ima i težak period.

Sofija je na pragu šeste decenije, a mnogi je nazivaju pravom zgodnom “tetom”.

Inače, njoj je sa samo 28 godina saošteno da ima karcinom štitne žlezde.

„Sa 28 godina i tokom jedne rutinske kontrole, moj lekar je primetio kvržicu na mom vratu. Nekoliko testova sam uradila i onda sam saznala šta je u pitanju. Rak štitne žlezde… Kad ste mladi, tu reč ‘rak’ kada čujete, ne znate gde ćete pre. Počnete o toliko stvari da razmišljate. Ali, trudila sam se da ne paničim. Rešila sam da se dobro, dobro informišem. Tako da sam pročitala sve čega sam se domogla, samo da saznam što više“, pričala je glumica.

Sofija je tad bila samohrana majka i tek na početku karijere, a tek 9 godina kasnije je dobila ulogu Glorije u serji Moderna porodica, koja ju je proslavila.

„Tad sam mnogo šta naučila i ne samo o toj strašnoj bolesti. Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni. Zar nije bilo tako i prošle godine, kad nas je sve „sklopila” korona? Očigledno je da smo uvek bolji zajedno. Tako da i ako ćemo i protiv raka, sigurno je da ćemo bolji biti zajedno“, zaključila je ona.

Bonus video:

Žena fudbalera kao da se ništa nije desilo: Posle skandala snima vrelo telo!

00:11

Žena fudbalera kao da se ništa nije desilo: Posle skandala snima vrelo telo!

(Espreso)