in

Na OVAJ način je Seka Aleksić ostala u drugom stanju i DOBILA SINOVE!

Seka Aleksić je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je na Instagram nalogu odgovarala na pitanja pratilaca o raznim temama, kao što su odnosi sa koleginicom Milicom Pavlović, ali i insulinska rezistencija i vantelesna oplodnja.

Folkerka je otkrila i da je imala problem da zatrudni zbog insulinske rezistencije.

“Pazila sam šta jedem i pila sam lek po preporuci lekara, sigurno četiri godine. Kod mene je to bila smetnja za uspeh u vantelesnoj oplodnji. Kada smo to otklonili i kada su se poklopile neke druge stvari, ja sam ostala u drugom stanju”, objasnila je pevačica koja je sinove rodila carskim rezom, po preporuci lekara, iako je njena želja bila da to bude prirodnim putem.

Poznato je da Seka najviše vremena provodi sa svojim mužem i sinovima, a ne krije da bi volela da ima još dvoje dece.

foto: Printscreen Instagram

Pošto su joj obe trudnoće započete vantelesnom oplodnjom, obećala je da će snimiti Jutjub video u kome će detaljno govoriti o tom iskustvu, a sada je ispričala kako je jedva dočekala da vidi rezultate VTO.

“Bila je to treća VTO i nakon šest dana sam kupila test za trudnoću. Probala sam i ništa nije pokazalo. S obzirom na to da sam bila u hotelskoj sobi, ostavila sam test sa strane, nisam ga bacala u kantu, jer sam čula da neko govori naš jezik kroz hodnik, pa nisam htela da bacam, jer sam se plašila da neko ne razglasi.

Uđem u kupatilo posle dva sata, sednem i pogledam, kad ono dve crte, kad nisam pala u nesvest! Nakon toga sam sve do vađenja krvi svaki dan isprobavala po tri testa najmanje. Ispostavilo se kao tačno!”, napisala je Seka.

Bonus video:

Seka Aleksić čekala je godinu i po dana na ovaj vredan dar

00:14

Seka Aleksić čekala je godinu i po dana na ovaj vredan dar

(Espreso/Informer)