in

Muke kroz koje prolaze gledaoci popularnog takmičenja

Muke kroz koje prolaze gledaoci popularnog takmičenja

Nedelju dana od početka “Najvećeg gubitnika”, gledaoci ovog popularnog šou programa ne prestaju da smišljaju komentare i zbijaju šale na svoj račun. U jeku novogodišnjih i božićnih praznika, aktuelne su, kako kažu, borbe da se suzdrže od “gutanja ruske salate lopatom”.

U nastavku teksta prenosimo neke od najboljih fora sa Tvitera koje su nasmejale i inspirisale i druge ljubitelje ovog takmičenja, a možda će naterati i vas da promenite neke životne navike na bolje. Ko zna, možda padne i neka teretana posle praznika.

„Pustili smo ‘Najveći gubitnik’ i bukvalno smo u fazonu da spalimo ceo špajz i da odmah krenemo da radimo sklekove“, glasi jedan od tvitova.

„Počeo ‘Najveći gubitnik’. TV program konačno dobio na težini“, glasi još jedan od šaljivih tvitova.

„Gledam ‘Najveći gubitnik’ i prepoznajem se u svakoj drugoj rečenici, a vidim da i ne zaostajem mnogo za nekim takmičarkama… mislim brzo ću ih stići, ako se ne dozovem pameti, a teško je, mnogo je teško…“, glasi još jedan od tvitova.

„Ovaj rialiti je sjajan za dijetu posle preznika. Gledaš ‘Najveći gubitnik’ i srećan si što samo ne treba da uzmeš nešto slatko dok ovi jadni lipsavaju! Prosto ti se čini da je tvoje sitnica“, glasi još jedan tvit.

„Mlađi i ja gledamo Najveći gubitnik i jedemo bruskete, taj neki tip ljudi“, našalio se jedan korisnik ove društvene mreže.

„Najveći gubitnik počinje istog dana kada ja krećem na dijetu, slučajnost? Ne bih rekao“, glasi još jedan tvit.

„Gledam ‘Najveći gubitnik’ i jedem rusku salatu kutlačom“, glasi jedan tvit.

„El se Vučić prijavio za šou „Najveći gubitnik““, glasi još jedan šaljivi tvit.

„Je l sme da se jede dok gledaš rijaliti ‘Najveći gubitnik”, našalio se još jedan gledalac emisije.

„Svako veče borba da ne ustanem i ne pojedem pola frižidera jer sam malko gladan #najvecigubitnik“, glasi još jedan tvit.

Emisiju „Najveći gubitnik“ gledajte od ponedeljka do četvrtka u 20:30h na TV Nova.

Najzanimljivije detalje emisije pratite na zvaničnim profilima „Najvećeg gubitnika“ na Instagramu, Facebooku i YouTube-u.

BONUS VIDEO: Profili takmičara u „Savršenom gubitniku“